Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (2024)

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (1)

Google Chrome heeft het grootste marktaandeel met 62,63% gebruikspopulariteit onder alle browsers. Maar is het veilig te gebruiken zonder een Chrome VPN? Zoals we weten, staat Google niet bepaald bekend om het waarderen van de privacy van gebruikers.

Met een VPN kun je online privacy garanderen, beperkte inhoud deblokkeren en zelfs censuur op je Chrome-browser of Chromebook-apparaten omzeilen.

De meeste Chrome-extensies bieden echter geen bescherming zoals een echte VPN dat wel doet. Daarom is het belangrijk om een van de beste VPN’s voor Chrome te gebruiken om je online anonimiteit en privacy te maximaliseren. We hebben tientallen VPN’s voor Chrome getest en onze beste aanbeveling is ExpressVPN, vanwege de verbazingwekkende apparaatcompatibiliteit en superieure service.

Overall Best VPN

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (2)

  • Ultra-fast servers in 105 Countries
  • Excellent unblocking capability for Netflix, Hulu & more
  • Best-in-class encryption trusted security, and advanced protection features that block ads, trackers, and harmful sites.
  • Connect up to 8 devices simultaneously
  • 24/7 customer support through live chat
  • 30-day money-back guarantee

9.8/10

Exclusive Offer Save 49% today!

VISIT SITE
Read Review

Excellent - 4.6

Based on 100 reviews

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (3)

Straight to the point

Straight to the point. Easy to use from my desktop to phone. Friend user interface. Really recommended!

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (4)

Allen

14 hours ago

Highly recommend express vpn

I have been using express VPN for nearly a year now. I have no complaints whatsoever. Indeed I can highly recommend.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (5)

Karen Fuller

A day ago

Works like a charm

Works like a charm! I know and feel like my online search is secure. Best vpn on the market.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (6)

Nona Smiths

4 days ago

Totally Useful and Reliable!

ExpressVPN is such a wonderful help for websites I cannot access in other countries.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (7)

Dcustomer

4 days ago

Great and very easy

Their website is very informative and explains in step by step easy directions to apply their VPN to anything and everything. Works excellent

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (8)

Reem

4 days ago

Snoops be damned

As an IT all-rounder, I have used ExpressVPN for many years now and rely on it to protect my privacy. As we interact with technology, directly or otherwise.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (9)

Rick

4 days ago

This is very good for my family

This is very good for my family. We use it in different countries. This gives us great opportunities. It has never let us down!

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (10)

Hella Hella

5 days ago

Good VPN

Good VPN worth the money just wish it was a one off payment not every month

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (11)

Mr Aaron Edwards

5 days ago

Great for my needs

Excellent for my needs. Bought a subscription for my relatives to use in Myanmar. Works well for all of us.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (12)

OnDee

6 days ago

Super easy and safe in the net

Super easy and safe in the net

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (13)

Heinz

never without expressvp.

Snel overzicht – Dit zijn de beste VPN’s voor Chrome

  • ExpressVPNBeste VPN voor Chrome. Aanbiedingen 3000 + servers in 105 landen. Beschikbaar voor EUR 6.12/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free met een geld-terug-garantie van 30 dagen.
  • met een extensie met ongeëvenaarde uitmuntendheid en desktop-achtige functies
  • SurfsharkBudgetvriendelijke VPN voor Chrome. Aanbiedingen 3200 + servers in 100 landen. Beschikbaar voor EUR 2.29/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee met een geld-terug-garantie van 30 dagen.
  • NordVPNVeilige VPN voor Chrome. Aanbiedingen 6000 + servers in 61 landen. Beschikbaar voor EUR 3.66/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free for a friend met een geld-terug-garantie van 30 dagen.
  • CyberGhostGebruiksvriendelijke VPN voor Chrome. Aanbiedingen 11651 + servers in 100 landen. Beschikbaar voor EUR 1.86/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free met een geld-terug-garantie van 30 dagen.
  • Hotspot ShieldBetrouwbare VPN voor Chrome. Biedt meer dan 1800 servers op meer dan 115 locaties. Beschikbaar voor 2,99 € / maand met een geld-terug-garantie van 45 dagen.
  • PIA VPNPopulaire VPN voor Chrome. Aanbiedingen 35000 + servers in 84 landen. Beschikbaar voor EUR 1.94/mo (US$ 2.11/mo) met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

6 Beste VPN voor Chrome in september 2021 [In-Depth Analysis]

Hoewel veel VPN-providers uitstekende desktop- en mobiele apps bieden, bieden slechts een paar geoptimaliseerde extensies voor Chrome. Dus na het zorgvuldig testen van een heleboel Chrome Browser VPN-extensies, heb ik 6 VPN-extensies op de shortlist gezet die feilloos werken met de Chrome-browser.

Zonder verder oponthoud zijn hier de 6 beste VPN’s die je kunt gebruiken met Chrome.

1. ExpressVPN – Beste VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (14)

Positieven:

  • 3000+ servers in 105 landen
  • Buiten five eyes, nine eyes, en 14 eyes territories
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • AES-256-bit encryptie van militaire kwaliteit
  • Ongeëvenaarde streaming- en beveiligingsprestaties

Negatieven:

  • Duur dan andere aanbieders

ExpressVPN is synoniem geworden met “kwaliteit” in de wereld van VPN’s vanwege de eersteklas functies en de mogelijkheid om bijna alle sites te deblokkeren. Het deblokkeert Netflix en andere geografisch beperkte streamingsites. Deze VPN is zeer compatibel met Windows, iOS, Android, macOS, Linux en browsers, waaronder Google Chrome.

Beschikbaarheid van Chrome-extensies:Er is een speciale extensie voor Chrome die u kunt toevoegen om veilig op internet te surfen onder de bescherming van ExpressVPN. De interface is behoorlijk fatsoenlijk en gebruiksvriendelijk, met een heleboel instellingen om mee te spelen.

Als we het over prestaties hebben, is de chrome-extensie van ExpressVPN ongelooflijk snel. Het duurt letterlijk slechts een paar seconden om verbinding te maken met een serverlocatie naar keuze. Over serverlocaties gesproken, met de Chrome-extensie van ExpressVPN kunt u verbinding maken met een bepaalde server van uw keuze,die veel andere Chrome-extensies niet echt ondersteunen.

Qua beveiliging krijg je geweldige functies zoals HTML5-blokkering, DNS- en IPv6-lekbeveiligingen HTTPS Everywhere. Over het algemeen is hun Chrome-extensie behoorlijk geweldig; Je moet echter hun primaire app downloaden om de Chrome-extensie te laten werken.

Jurisdictie:ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, een uitzonderlijk privacyvriendelijk land met wettelijke bescherming voor de online privacy van gebruikers.

Dit land is vooral verplichte wetgeving voor het bewaren van gegevens, en de offshore jurisdictie betekent dat de provider veilig is gepositioneerd weg van de oogbewakingsinstanties.

Onze artikelen 5, 9 en 14 Eyes werpen licht op verschillende landen die binnenlands toezicht houden op burgers. Het verklaart ook waarom precies jurisdictieproblemen zo belangrijk zijn voor iedereen die zich zorgen maakt over hun online privacy.

Registratiebeleid: Aangezien het beschermen van uw privacy op Chrome een ernstige zorg is, moet de VPN die u uiteindelijk kiest een transparant beleid zonder logboekregistratie hebben.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (15)

ExpressVPN, zoals u hierboven kunt zien, houdt geen logboeken bij van informatie die mogelijk door derden kan worden gebruikt om u op internet te identificeren.

IP/DNS/WebRTC Lektest: ExpressVPN is volledig in staat om u te beschermen tegen lekken. Het beschermt u ook tegen WebRTC-lekken, wat een veelvoorkomend probleem is bij webbrowsers, waaronder Chrome.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (16)

Snelheid:Het testen van ExpressVPN op een 30 Mbps internetverbinding, de service produceerde uitstekende resultaten, klokken in op 26,54 Mbps: Met zulke hoge snelheden is het zonder twijfel een van de beste VPN-services voor streaming.

ExpressVPN’s VPN chrome extensie werkt goed om u in staat te stellen direct met één klik verbinding te maken met een van zijn servers en te genieten van onbeperkte binge-ing op streamingdiensten. Het deblokkeert Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Disney + en de meeste andere populaire streamingdiensten.

De Smart DNS-functie genaamd “The MediaStreamer” helpt u toegang te krijgen tot streamingdiensten op uw SmartTV, FireStick, Roku en andere compatibele apparaten.

De browserextensie mist echter extra functies zoals Network Lock (de eigen Kill-switchfunctie van de provider) en split-tunneling. Daarom is het beter om de speciale VPN-app van ExpressVPN te gebruiken voor uw favoriete platform voor volledige privacy en anonimiteit.

Hoewel het enigszins duur EUR6.12/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free is, maakt de superieure kwaliteit het de beste VPN-extensie voor Chrome.

Bekijk de ExpressVPN review om verborgen juweeltjes van het merk bekend te maken.

ExpressVPN is de beste VPN voor Chrome: Met 3000 + servers in 105 landen, 5 apparaten gelijktijdige verbinding, verbazingwekkende deblokkeermogelijkheden, 3 maanden gratis op een jaarabonnement en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Download ExpressVPN 30 Days Money Back Guarantee

2. Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (18)

Positieven:

  • 3200+ servers in 100 landen
  • Hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • Onbeperkte gelijktijdige verbinding
  • Ingebouwde adblocker, antimalware en CleanWeb-functie

Negatieven:

  • Beperkte P2P-servers voor torrenting
  • Er is geen speciaal IP-adres beschikbaar

Surfshark is een goedkope en de meest budgetvriendelijke VPN-markt, met alle premiumfuncties voor ijzersterke beveiliging.

Beschikbaarheid van Chrome VPN Extension:Surfshark heeft een soepele VPN-extensie voor Chrome die naadloze toegang biedt tot + servers in 3200 100 landen. Als je op zoek bent naar een van de beste VPN-add-ons voor Chrome, dan is Surfshark perfect voor jou.

En waarom niet? Immers, hun Chrome-extensie heeft een schone gezondheidsrekening gekregen van Cure53. Als we het over beveiliging hebben, is de Chrome-extensie van Surfshark behoorlijk veilig. Er is een optie genaamd CleanWeb, die advertenties, trackers en zelfs malware blokkeert. Een van de meest aantrekkelijke functies is dat het onbeperkte apparaatverbinding mogelijk maakt, zodat u meerdere apparaten met één account kunt beveiligen.

Bruikbaarheid verstandig hun uitbreiding is vrij eenvoudig te gebruiken. Er is een optie om verbinding te maken met de meest optimale server op basis van uw locatie. Bovendien krijgt u ook de mogelijkheid om het land van uw keuze te kiezen en te kiezen. Deze VPN doet geweldig werk bij het deblokkeren van geo-beperkte sites, waaronder Netflix US, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hotstar, Hulu, Channel4, enz.

Jurisdictie:Net als ExpressVPN bevindt Surfshark zich in de BVI. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gegevens in verkeerde handen zijn vanwege de privacywetgeving van dit rechtsgebied.

Logboekbeleid:Surfshark heeft een uitstekend registratiebeleid, waarbij het zich onthoudt van het bijhouden van logboeken die een gebruiker in gevaar brengen.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (19)

Wanneer u een service hebt die u op de achtergrond kunt uitvoeren en uw privacy op internet kunt garanderen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de gegevensverzamelingsactiviteiten van Google Chrome.

IP/DNS/WebRTC-lek:Surfshark is volledig uitgerust met beschermende mechanismen die voorkomen dat uw Chrome-browser uw echte IP-adres, DNS of WebRTC lekt.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (20)

Dit is wat Surfshark zo’n goede keuze maakt als het gaat om het behoud van uw privacy op een hoog niveau op het web.

Snelheid: De mogelijkheden van Surfshark eindigen hier niet. De service levert hoge snelheden,geschikt voor de meeste doeleinden, van streaming tot torrenting.

Surfshark dekt alle basissen die nodig zijn om uw online activiteiten veilig en beveiligd te houden, weg van de ogen van trackers of hackers online, waardoor het een geweldige chromen VPN is. Het wordt ook beschouwd als een van de snelste VPN voor Chrome.

Met extra functies zoals split-tunneling (WhiteLister), Internet Kill Switchen VPN-ketenmogelijkheden die bekend staan als MultiHop,staat Surfshark bovenaan bij de beste VPN-extensies voor Chrome-browsers. Het wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

De goedkope prijzen verhogen EUR2.29/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee de wenselijkheid nog verder, waardoor het een van de beste VPN’s op Chrome is.

Ontdek verborgen feiten van de service via Surfshark review.

Surfshark is de budgetvriendelijke VPN voor Chrome: Met 3200 + servers in 100 landen, onbeperkte gelijktijdige verbindingen, unieke geavanceerde functies zoals CleanWeb, Whitelister en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Krijg Surfshark 30 Days Money Back Guarantee

3. NordVPN – Veilige VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (22)

Positieven:

  • 6000+ servers in 61 landen
  • Onion Over VPN, Double VPN en Internet Kill Switch
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • 6 gelijktijdige verbinding
  • Hoofdkantoor in Panama

Negatieven:

  • Het inschakelen van de dubbele VPN-functie kan de serversnelheden beïnvloeden
  • Windows-app is traag

NordVPN heeft zich al lang gevestigd als de go-to VPN-service voor gebruikers die op zoek zijn naar eersteklas privacyfuncties om beschermd te blijven tegen online bedreigingen.

NordVPNs Chrome extensie is ook zeer goed uitgerust. Als u op de instellingsknop klikt, krijgt u opties om WebRTC-beveiliging en CyberSecin te schakelen. Deze functies, samen met de 256-bits codering, zijn behoorlijk cool en helpen u te beschermen tegen malware en informatielekken.

Wat de bruikbaarheid betreft, is de Chrome-extensie van NordVPN zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken en is compatibel met iOS, Android, Linux, Windows, MacOS en Chromebook. Er is 24/7 klantenondersteuning voor gebruikers naast een 24/7 live chat-optie.

Beschikbaarheid van Chrome VPN Extension: NordVPN kan rechtstreeks aan je Chrome worden toegevoegd als je alleen bescherming nodig hebt voor je browsergerelateerde verkeer. Dit is echter geen aanbevolen aanpak omdat de Chrome-add-on geen extra functies heeft voor een betere beveiliging.

Jurisdictie: NordVPN is gevestigd in Panama, wat een andere veilige locatie is vanuit een privacystandpunt. Het land hecht veel waarde aan het recht op privacy van alle burgers. Het is dus niet onderworpen aan een ISP of VPN voor vereisten voor het bewaren van gegevens.

Daarom kan NordVPN uw online privacy goed beveiligd houden, omdat geen enkel agentschap de bevoegdheid heeft om externe druk uit te oefenen op het bedrijf om uw persoonlijke gegevens vrij te geven.

Logging beleid:De provider heeft een duidelijk zero-logging beleid, wat zeer geruststellend is voor privacybewuste gebruikers zoals jij en ik.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (23)

Onze gedetailleerde VPN-logboekgids evalueerde het privacybeleid van toonaangevende providers en vond NordVPN een van de selecte weinigen die helemaal geen logboeken bijhoudt!

IP/DNS/WebRTC Lek: NordVPN heeft geen last van het probleem van het lekken van DNS, IP of WebRTC, wat een belangrijke factor is voor veilige VPN’s voor browsers.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (24)

Snelheid: In termen van snelheid komen weinig VPN’s in de buurt van de kwaliteit van NordVPN, waardoor het de beste browser VPN is.

Afgezien van de uitstekende privacygerichte kernfuncties, is de CyberSec-functievan NordVPN een absolute gemoedsrust om te hebben. Bovendien biedt het ook een dubbele VPN-functie die online dubbele bescherming garandeert. Het wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen die dient als een gratis proefperiode voor gebruikers.

Ten slotte kan NordVPN vanwege de hoge snelheden gemakkelijk worden beschouwd als de beste Chrome VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en BBC iPlayer-streaming van hoge kwaliteit,vooral omdat het wordt verkocht op EUR3.66/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free for a friend

Ontdek onze gedetailleerde NordVPN review om meer te weten te komen over dit merk.

NordVPN is de Secure VPN voor Chrome: Met 6000 + servers in 61 landen, 6 gelijktijdige verbindingen, state-of-the-art beveiliging en privacyfuncties zoals Onion Over VPN, DoubleVPN en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Download NordVPN 30 Days Money Back Guarantee

4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (26)

Positieven:

  • 11651+ servers in 100 landen
  • Een van de grootste servernetwerken
  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • 7 gelijktijdige verbinding
  • Hoofdkantoor in Roemenië

Negatieven:

  • Het werkt niet in China.
  • Af en toe trage serversnelheden

[/]

Vervolgens hebben we een In Roemenië gevestigde VPN-service genaamd CyberGhost, die een indrukwekkende Chrome-extensie biedt. CyberGhost biedt een gratis VPN-extensie voor Chrome waarvoor geen abonnement nodig is. Maar als u toegang wilt tot snelle servers, moet u zich abonneren op CyberGhost.

Beschikbaarheid van Chrome VPN Extension: CyberGhost heeft een visueel goed ontworpen VPN-extensie voor Chrome die heel soepel werkt en vrij gebruiksvriendelijk is. Hun verlenging brengt echter niets in rekening; U krijgt echter slechts toegang tot 4 landen met elk 2 servers.

Wat functies betreft, is dit wat je krijgt met de Chrome-extensie van CyberGhost:

  • Anoniem browsen
  • Online volgen blokkeren
  • Geblokkeerde schadelijke inhoud
  • WebRTC lekbeveiliging
  • Verborgen IP

Bevoegdheid: Hoewel Roemenië onder de Europese Unie valt, is het in de meeste EU-landen niet onderworpen aan dezelfde vereisten voor het bewaren van gegevens. Dit is de reden waarom privacyliefhebbers de voorkeur geven aan diensten met jurisdictie in dit land.

Registratiebeleid: CyberGhost stelt categorisch dat het wegblijft van de praktijk van het registreren van gebruikersinformatie.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (27)

Met alle google-activiteiten voor het verzamelen van gegevens is een VPN zonder logboek de beste stap die u kunt nemen om uw privacy te verbeteren.

IP/DNS/WebRTC Lek: CyberGhost voorkomt eenvoudig IP-, DNS- of WebRTC-lekken via de beveiligingsfunctie leak protection.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (28)

Snelheid: Het aspect van snelheid is redelijk, maar niet extreem snel voor CyberGhost.

CyberGhost is een goede allround privacyoplossing met precies de juiste set privacybevorderende functies. Deze functies zijn een must-have als u onder de radar van dataverzamelingsbureaus wilt blijven. Het wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen die dient als een gratis proefperiode. Bij EUR1.86/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free , dit is een van de beste VPN-deals die je kunt krijgen in de lijn jezelf te beschermen op een browser als Chrome.

Lees onze exclusieve CyberGhost-recensie om meer te weten te komen over de service.

CyberGhost is een gebalanceerde VPN voor Chrome: Met 11651 + servers in 100 landen, 7 gelijktijdige verbindingen, een van de grootste servernetwerken in de branche, aangepaste modi voor streaming, torrenting, gaming en een indrukwekkende 45-daagse geld-terug-garantie.

Download Cyberghost 45 Days Money Back Guarantee

5. Hotspot Shield – Betrouwbare VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (30)

Positieven:

  • 1.800 servers in meer dan 80 landen
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • 5 gelijktijdige verbinding
  • Beleid zonder logboek
  • Versleuteling van militaire kwaliteit

Negatieven:

  • Hoofdkantoor in de VS
  • Kan niet op routers worden geïnstalleerd

[/]

Hotspot Shield is een best beoordeelde VPN-service met een betrouwbaarheidsscore van 4,3 op Trustpilot.

Beschikbaarheid van Chrome VPN Extension: Hotspot Shield biedt speciale apps voor verschillende apparaten, waaronder een browser VPN-extensie voor Chrome. Als je een vrij minimalistische en snelle VPN-extensie voor Chrome wilt, zul je meer dan tevreden zijn met de Hotspot Shield Chrome-extensie. De VPN heeft meer dan 1.800 servers op meer dan 80 locaties.

De Chrome-extensie van Hotspot Shield verschilt van de concurrentie omdat het de ingebouwde optie is om populaire websites te deblokkeren. Het kan websites zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, de BBC iPlayer en veel andere geografisch beperkte inhoud deblokkeren. Afgezien daarvan biedt Hotspot Shield een robuuste WebRTC-, DNS- en IPv6-lekbeveiligingsfunctie en de optie om het land van uw keuze te selecteren.

Jurisdictie: Hotspot Shield hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. Hoewel het volkomen normaal is om een paar wenkbrauwen op te trekken, maar hotspot shield’s militaire encryptie en zero-log beleid moet duidelijk genoeg zijn voor u om deze provider te vertrouwen met onze online privacy.

Logboek beleid:Hotspot Shieldhoudt geen logboeken bij met betrekking tot gebruikers activiteit, IP-adres, tijdstempels of DNS-aanvragen. Dit is de reden waarom de provider het vertrouwen heeft verdiend van veel gebruikers over de hele wereld die op zoek zijn naar een VPN-oplossing die hen veilig houdt in de Chrome-browser.

IP/DNS/WebRTC-lekken:Het beveiligingsmechanisme en de beveiligingen die in Hotspot Shield zijn ingebouwd, voorkomen comfortabel elk IP-adres, WebRTC of DNS-lekken. Het beschikt over een sterke 256-bits AES-codering voor het maskeren van uw online activiteit.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (31)

Snelheid:Hotspot Shield biedt hoge verbindingssnelheden op de meeste van zijn servers, zoals hieronder wordt geïllustreerd. Bij het streamen van inhoud optimaliseert de VPN uw verbinding voor maximale prestaties en hoge snelheid.

Hotspot Shield laat je niet in de steek op een privacy- of beveiligingsgebied vanwege functies zoals split-tunneling, kill switch en ad-block. Maar u moet de Windows-app gebruiken om toegang te krijgen tot al deze functies.

Deze VPN-service wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 31 dagen. Bekijk onze exclusieve Hotspot Shield-recensie om de onbekende kenmerken van de provider te achterhalen. Als u op zoek bent naar betrouwbare oplossingen die niets kosten, zie dit artikel over gratis VPN voor Chrome.

Hotspot Shield is een geschikte VPN voor Chrome: Met 1.800 servers in meer dan 80 landen, 5 gelijktijdige verbindingen, anoniem surfen, Wi-Fi-beveiliging en een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Hotspot Shield kregen 45 Days Money Back Guarantee

6. PIA– Populaire VPN voor Chrome

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (33)

Positieven:

  • 35000+ servers in 84 landen
  • Bied 30 dagen geld-terug-garantie
  • 10 gelijktijdige verbindingen
  • DNS, IPv6 lekbeveiliging
  • AES-256-bit encryptie van militaire kwaliteit

Negatieven:

  • Gevestigd in de VS
  • Ontwerp en gebruikersinterface lijken een beetje gedateerd

Private Internet Access is een populaire VPN die u kunt gebruiken om uw privacy te beveiligen tijdens het surfen door de Chrome-browser.

Beschikbaarheid van Chrome VPN Extension: PIA VPN biedt een eenvoudige en eenvoudig te gebruiken Chrome-extensie waarmee gebruikers hun voorkeursservers kunnen selecteren in de lijst met 35000+ servers in 84 landen. Als u uw surfactiviteit op internet wilt beschermen tegen verschillende bewakingsactoren zoals ISP’s, online snoopers en anderen, is de PIA VPN Chrome-extensie een uitstekende keuze.

In termen van veiligheid biedt de extensie een gedetailleerde lijst met privacyfuncties, waaronder OpenVPN, PPTP, 10 multi-logins, 30 dagen geld-terug-garantie, 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit, Kill Switch, enzovoort.

Jurisdictie:Nou, PIA VPN komt uit de VS,wat slecht is omdat de Amerikaanse autoriteiten zich hebben beziggehouden met piraterij invasieve surveillanceprogramma’s. Ook is de VS een belangrijk lid van Five Eyes. De service heeft echter een beleid zonder logboeken, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw browse-activiteiten.

Registratiebeleid: PIA VPN heeft een beleid zonder logboekregistratie, wat betekent dat het de online activiteiten van VPN-gebruikers, originele IP-adressen, verbindingslogboeken, verbindingstijden en uitgaand verkeer niet controleert. Het verzamelt alleen de volgende gebruikersinformatie die nodig is om zijn service te leveren.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (34)

IP/DNS/WebRTC Leak:PIA Chrome-extensie lekt uw digitale informatie niet in de vorm van IP-adres, DNS en WebRTC. Bij het testen vonden we deze VPN vrij van lekken.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (35)

Snelheid: PIA levert snelle verbindingssnelheden die bieden om zonder gedoe of vertragingen te browsen, streamen en torrenten. Dit is de reden waarom de service een ideale VPN is geworden voor torrenting.

De service heeft alle juiste functies in zijn arsenaal waarmee u uw digitale voetafdrukken kunt beschermen terwijl u vanaf elke locatie op internet surft. Deze VPN biedt meer dan35000 + servers in 84 landen.

U kunt het maandelijkse abonnement krijgen tegen de kosten van EUR1.94/mo (US$ 2.11/mo) .

Op dezelfde manier kunt u meer over de service ontdekken in onze PIA-beoordeling.

PIA is een populaire VPN voor Chrome: Met 35000 + servers in 84 landen, 10 gelijktijdige verbindingen, ‘s werelds grootste servernetwerk en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Pia krijgen 31 Days Money Back Guarantee

4 Gratis Chrome VPN’s die het beste zijn in 2021

Er is een goede variëteit aan Google chrome VPN-extensies beschikbaar in de Chrome Store. Enkele van de beste zijn:

Windscribe – Windscribe biedt 10 GB bandbreedte per maand met 10 serverlocaties. Het biedt ook premium beveiligingsfuncties met een indrukwekkend zero-log-beleid. Het werkt gemakkelijk met grote streamingdiensten zoals HBO GO, BBC iPlayer, Kodi en YouTube. Deze provider is ook compatibel met Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Firefox.

TunnelBear – TunnelBear biedt een datalimiet van 500 MB per maand met gratis servers in meer dan 20 landen. Hoewel de downloadsnelheden redelijk zijn, zijn ze nog steeds niet in de buurt van een premium service. Het werkt ook met YouTube, Kodi, Disney +, Hulu, Netflix en Amazon Prime Video. Het is compatibel met Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Firefox, Opera.

ProtonVPN – ProtonVPN biedt onbeperkte snelheid en gegevens op zijn gratis abonnementsaccount, maar het biedt slechts drie serverlocaties. Het slaat ook geen logboeken op en biedt AES 256-bits codering en OpenVPN-protocol. Net als Windscribe en TunnelBear kan het ook Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en YouTube toegang geven.

Hide.me – Hide.me biedt 2 GB aan gegevens per maand. De applicaties van deze provider zijn eenvoudig te gebruiken en vrij van advertenties. Hide.me ondersteunt ook torrenting op drie van zijn servers. Ook Kodi, YouTube, HBO GO, Sky Go, Hulu, BBC iPlayer en Amazon Prime Video worden allemaal ondersteund door Hide.me.

Zie dit artikel over gratis VPN Chrome-services voor meer informatie.

Hoe hebben we de beste Chrome VPN’s getest?

Houd bij het zoeken naar de beste Chrome VPN-extensie rekening met de volgende factoren:

  • Registratiebeleid: Veel VPN-extensies zijn beschikbaar voor Chrome van kleine providers die mogelijk uw gegevens registreren om winst te maken. Lees altijd het privacybeleid van de VPN-extensie die u wilt krijgen voordat u deze installeert. Als het dubbelzinnig is geformuleerd of gevoelige informatie over u opslaat, kunt u dit het beste vermijden.
  • Servers: Een groot netwerk van servers vertaalt zich meestal in betere snelheden, stabiliteit en algehele prestaties van de VPN. Daarom moet u, al het andere gelijk, gedeeltelijk zijn ten opzichte van VPN’s met meer servers.
  • Deblokkeervermogen: Afgezien van hun waarde als privacyverhogende software, zijn VPN’s ook uiterst waardevol als oplossing voor toegang tot geo-beperkte websites en streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer over de hele wereld.
  • Beveiligingsfuncties: VPN’s met meer beveiligingsfuncties kunnen je sterker beschermen tegen online bedreigingen zoals adware en online trackers.
  • Klantenondersteuning: We wilden ervoor zorgen dat onze lezers na aankoop worden verzorgd. Dus hebben we alleen de providers gescout die een betrouwbare klantenservice na aankoop boden.
  • Snelheid: Niemand houdt van een trage internetverbinding, vooral wanneer meer dan 50% van de mensen die een VPN gebruiken het gebruiken om verschillende shows en inhoud wereldwijd te streamen. We zorgen ervoor dat alleen de beste en betrouwbare VPN-provider een ononderbroken en supersnelle verbinding kan garanderen die deel uitmaakt van onze lijst.

Waarom heb je een VPN Chrome Extension nodig?

Als u uw online privacy wilt beveiligen tijdens het openen van door de regio geblokkeerde sites, moet u de beste VPN voor Google Chrome installeren. Dit komt omdat Google vol zit met privacy- en beveiligingsfouten, zoals u zich misschien herinnert de bug van mei 2019 die Google dwong om een onmiddellijke update uit te brengen.

Bovendien zorgen geobeperkingen en censuur voor voldoende problemen met de toegankelijkheid van inhoud voor gebruikers over de hele wereld.

VPN’s maken geografische barrières irrelevant door gebruikers te verbinden met strategisch gelegen servers die onbevangen kunnen passeren. Wat je hieronder ziet, is een lijst met VPN-services specifiek voor Chrome.

Maar als u op zoek bent naar een rigoureuze analyse van toonaangevende VPN-services die geschikt zijn voor algemeen gebruik, raadpleeg dan onze beste VPN 2021-servicespagina voor meer informatie.

Chrome VPN-extensies versus desktop VPN-apps – wat is beter?

Een browser VPN biedt alleen bescherming voor een bepaalde browser, terwijl Desktop VPN volledige online privacy biedt aan zijn gebruikers.

Het versleutelt al uw hele verkeer wanneer u verbinding maakt met de VPN-server na het downloaden van de app op uw desktopapparaat. Het stelt u in staat om uw verkeer te beschermen, ongeacht welke activiteit u op internet uitvoert.

Evenzo hebben desktop-VPN’s een veel betrouwbare infrastructuur, gebruiksvriendelijke prijzen en logboekbeleid. U zult echter enkele kosten moeten dragen om van dergelijke voordelen gebruik te maken. Aan de andere kant zijn de voordelen van het gebruik van een browser VPN-extensie beperkt.

Ze kunnen uw verkeer dat zich in de browser bevindt, beveiligen. Toch rekenen ze geen cent van hun gebruikers, wat hun grootste pluspunt is. Maar ze beschermen de identiteit van gebruikers niet terwijl ze online games spelen.

Wanneer u de beste VPN-extensie voor Chrome toevoegt, werkt deze vrij goed op die specifieke browser. Evenzo bieden ze geen indrukwekkende verbindingssnelheden in vergelijking met desktop VPN’s. Soms fungeren ze ook als proxy’s in plaats van complete VPN-services.

Chrome VPN – Reddit Beoordelingen

Reddit heeft andere interactieve communities overtreffen als het gaat om het vinden van oplossingen voor verschillende producten en diensten.

De reactie van een Reddit-gebruiker suggereert dat alle gerenommeerde VPN-services VPN-plug-ins bieden voor Chrome-browsers en Chromebooks.

Lees deze gids voor meer Reddit-beoordelingen: Beste VPN op Reddit.

Veelgestelde vragen

Laten we eens kijken naar enkele veelgestelde vragen.

Wat is de beste VPN voor Google Chrome?

ExpressVPN is ongetwijfeld de beste VPN voor Google Chrome. Het biedt meer dan 3.000 bliksemsnelle servers in 94 landen, ondersteunt bijna alle grote besturingssystemen, beschikt over ongeëvenaarde deblokkeermogelijkheden en biedt 30 dagen geld-terug-garantie.

Heeft Google Chrome een ingebouwde VPN?

Nee, Google Chrome heeft geen ingebouwde VPN. Er zijn echter meerdere VPN’s die u gemakkelijk kunt gebruiken met Chrome, omdat het stabiel, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en ongelooflijk aanpasbaar is.

Heeft een VPN Chrome-extensie invloed op de browsesnelheid?

Ja, de VPN Chrome-extensie heeft wel invloed op de browsesnelheid. De impact is echter onvermijdelijk bij het gebruik van een VPN – of het nu gaat om een gratis service of een premium service. Desalniettemin bent u met premium VPN’s gegarandeerd verzekerd van een lichte snelheidsvermindering, terwijl uw snelheid zwaar kan worden aangetast bij het gebruik van gratis VPN’s.

Hoe los ik vpn op die niet werkt op Chrome?

Als je VPN niet werkt in Chrome, probeer dan de volgende stappen voor probleemoplossing:

1. Schakel tussen servers / locaties vanuit de Chrome-extensie
2. Functie Proxyservices uitschakelen in Google Chrome
3. Verwijder de Chrome-browsercache, cookies en geschiedenis
5. Installeer Chrome en de VPN-extensie opnieuw

Hoe toegang te krijgen tot geblokkeerde websites met een Chrome VPN?

Hier gaat u als niet in op toegang tot geblokkeerde websites met een Chrome VPN:

  1. ExpressVPN-extensie starten
  2. Zoek en maak verbinding met een buitenlandse server/locatie
  3. Controleer na verbinding uw IP-adres voor bevestiging op www.ip2location.com
  4. U zou nu toegang moeten hebben tot de geblokkeerde websites

Opmerking: Zorg ervoor dat u verbinding maakt met dezelfde locatie waartoe de website waartoe u toegang probeert te krijgen, behoort.

Is het gebruik van een Chrome VPN veilig?

Ja, alleen het gebruik van een betrouwbare, legitieme en premium Chrome VPN is veilig. Helaas zijn veel van de gratis VPN-extensies die beschikbaar zijn niet veilig. In feite zijn sommigen zelfs op heterdaad betrapt bij het uitbuiten van gebruikers en het lekken van hun privé-informatie zonder hun medeweten.

Dingen inpakken

Chrome is misschien wel een van ‘s werelds populairste webbrowsers; het is echter allesbehalve veilig. In feite is het waarschijnlijk de grootste dataminingmachine die vandaag de dag bestaat. Met de VPN’s op deze lijst kunt u uzelf beschermen tegen allerlei cyberdreigingen en toegang krijgen tot onbeperkte en onbeperkte hoeveelheden geografisch beperkte inhoud.

Als je niet wilt dat je browse-activiteiten worden gecontroleerd, moet je zeker kiezen voor een van de beste VPN voor Chrome-browser. Als u op zoek bent naar onbeperkte bandbreedte en bliksemsnelle snelheid om alle soorten online censuurte omzeilen, dan heeft u een betrouwbare VPN nodig, net als ExpressVPN.

Als je opschiet, kun je gebruik maken van expressVPN’s beperkte tijd “12 maanden + 3 maanden gratis” aanbieding die wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat je het met vertrouwen kunt proberen.

Om uw privacy verder te versterken, moet u een VPN-app koppelen met een beveiligde browser.

Beste VPN's voor Chrome in 2021 Plus 4 gratis opties (2024)

FAQs

What's the best free VPN for Chrome? ›

7 Best VPN Chrome Extensions (April 2024)
  • NordVPN: Best for enhanced security.
  • TunnelBear: Best for beginners.
  • Proton VPN: Best for no-logs policy.
  • Surfshark: Best for streaming.
  • TorGuard VPN: Best for advanced privacy features.
  • Private Internet Access (PIA): Best for techies.
  • hide.me: Best for speed.
Mar 29, 2024

How do I install VPN on Google Chrome for free? ›

How to Set Up a VPN Extension in Chrome
  1. Go to your chosen VPN provider's Chrome Web Store listing. ...
  2. Click 'Add to Chrome'.
  3. Click 'Add extension' when prompted. ...
  4. Find the VPN extension in your toolbar. ...
  5. Go through the setup prompts. ...
  6. Optimize your settings for privacy and security. ...
  7. Click the connect button to start the VPN.
Apr 10, 2024

What is the best free VPN browser? ›

Bottom line: The best browsers with a built-in VPN

Opera is the go-to choice for general users, blending efficient browsing with a complimentary VPN. Aloha Browser, with its mobile-centric design, offers robust VPN features on the go, perfect for secure browsing anywhere.

How do I add fast VPN to Chrome? ›

How to set up FastVPN on Google Chrome
  1. Go to the Chrome Web Store and add FastVPN.
  2. Add the Chrome extension to your browser.
  3. Login and connect to a VPN server.

Is there a 100% free VPN for Chrome? ›

If you're looking for a 100% free option and security is not an issue, you can use CyberGhost's Chrome VPN extension. It doesn't even require signing up and offers servers in 4 countries.

Does Google Chrome offer free VPN? ›

Does Google Chrome have a built-in VPN extension? Google Chrome doesn't have a built-in VPN extension, but you can easily install a third-party VPN proxy extension for your Chrome browser. NordVPN's browser extension for Chrome has VPN servers in 111 different locations, including the UK, the US, and many more.

Which VPN is safe for Chrome? ›

Surfshark is the best value VPN for Chrome with its feature-rich apps, great performance and solid streaming support, although Private Internet Access is a terrific budget pick. NordVPN boasts outstanding privacy and unmatched internet speeds -- Nord is the fastest VPN we tested -- making it a fantastic, reliable VPN.

Is Free VPN Free VPN free? ›

Yes, technically free VPNs work, but in a severely restricted capacity compared to paid ones. For example, you'll have slower connection speeds, fewer server options, no extra features, limited device compatibility, and other limitations.

Is there a free VPN? ›

With Proton VPN Free, you can defeat censorship and access the internet privately. We operate a strict no-logs policy, and we'll never show you ads. Our unlimited free plan has no data or time limits, and will be free forever.

What is a 100% free VPN? ›

Proton VPN — Completely Free VPN Without Data Caps for Unlimited and Safe Browsing. While most free VPNs impose caps, Proton VPN is a 100% free VPN that offers unlimited monthly data. This is very beneficial if you require extensive online data usage for activities like browsing, streaming, and downloading.

Is there a 100% free VPN Proton VPN? ›

We believe privacy should be accessible to all, which is why we have a 100% free VPN with no catches. Our free VPN has allowed people around the world to bypass censorship and regain online freedom.

Does Chrome have a built-in VPN? ›

Does Chrome have built-in VPN? No. While Chrome is one of the safest and most well-featured browsers, it does not have built-in VPN. To have the most secure experience on your Chrome browser you'll need to install a separate VPN.

What is the super speed VPN extension for Chrome? ›

However, ExpressVPN's Chrome extension is the best because it offers consistently fast speeds and protects your device with the same level of security as its VPN app. You can even try it risk-free as it's backed by a 30-day money-back guarantee. If you're not satisfied, you can easily get a full refund.

What is the fastest free VPN? ›

The Best Free VPNs of 2024
  • Surfshark - Best VPN Free Trial.
  • Hotspot Shield - Fastest Free VPN.
  • NordVPN - Best Full-Featured VPN with Free Offers.
  • PrivadoVPN - Best Free VPN for Unlimited Devices.
  • Atlas VPN - Best Free VPN for Privacy.
  • TunnelBear - Best Server Network.
Mar 22, 2024

How do I connect to fast VPN? ›

On your Windows device, start the FastVPN app and establish a connection to the preferred server. On the Network Connections pop-up, click OK: Go to the FastVPN app and reconnect to the selected server. Internet Connection Sharing is now enabled.

How do I add an extension to Chrome? ›

Add an extension
  1. Open the Chrome Web Store.
  2. In the left column, click Extensions.
  3. Browse or search for what you'd like to add.
  4. When you find an extension you'd like to add, click Add to Chrome.
  5. If you're adding an extension: Review the types of data that the extension will be able to access. Click Add extension.

How do I set up quick VPN? ›

Do this to set up a VPN on Android:
  1. Open the Google Play Store app.
  2. Search for your VPN or choose a new app to install.
  3. Open the installed app and log in.
  4. Choose a server location.
  5. Tap connect to start the VPN connection; a key icon will appear in your notification bar, indicating that the connection is secure.
Feb 23, 2024

How do I add VPN to quick settings? ›

Add or remove from Quick Settings
  1. From the top of your screen, swipe down twice.
  2. At the bottom left, tap Edit .
  3. Scroll until you find the VPN by Google One .
  4. Touch and hold VPN by Google One. Then drag the setting to where you want it. To add a setting, drag it up from "Hold and drag to add tiles."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5828

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.