5 beste VPN-er for Apple TV i 2024 (2024)

Vi deler informasjon mer enn noen gang i 2018. Vi har tilgang til informasjon mer enn noen gang i 2018 — alt du noen gang vil vite er rett ved fingertuppene. Dessverre er en ting som ikke har endret seg i informasjonstiden tilgangen til innhold. Ja, det har blitt mer tilgjengelig med fremveksten av strømmetjenester som Netflix og Hulu, men mye av det innholdet er regionlåst, også kjent som geo-begrenset. Heldigvis er det fortsatt måter du kan komme deg rundt på slik at du kan se favoritt-TV-programmet ditt, selv om du er i USA og ønsker å se et britisk show. Apple TV gir deg tonnevis av tilgang til innhold, og heldigvis, med en VPN på Apple TV, kan du også få tilgang til det områdebegrensede innholdet.

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg de beste VPN-ene for Apple TV.

ProduktMerkeNavnPris
ExpressVPNExpressVPN - Få 49% rabatt herSjekk pris
NordVPNNordVPNSjekk pris

* Hvis du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet provisjon. For mer informasjon, vennligst besøk vårPersonvernerklæringside.

ExpressVPN

Først på listen vår er NordVPN. NordVPN er tilgjengelig på de fleste plattformer, inkludert iOS, noe som betyr at du kan installere det på din Apple TV. Dette er en av de beste VPN-ene du kan få for å få tilgang til områdebegrenset innhold på din Apple TV. Med over 4000 tilgjengelige servere som er distribuert over 60+ land, vil du alltid ha raske Internett-hastigheter samt mange regionale alternativer å velge mellom. Med NordVPN vil Apple TV-en din være beskyttet mot hackere og annonsører, alt takket være 256-bit AES-kryptering og SHA256-autentisering. NordVPN støtter også en rekke protokoller. Du kan komme i gang med NordVPN på din Apple TV på lenken nedenfor. Etter installasjon er det raskt og enkelt å koble til NordVPN-serverne.

Få det nå: Her

NordVPN

Noen av dere foretrekker kanskje ExpressVPN for dine behov for medieforbruk. Som en VPN vil du kunne få tilgang til alle slags regionbegrenset innhold med deres 1000+ servere spredt over flere land. ExpressVPNs servere er imidlertid optimalisert for streaming av video, så du bør kunne se dine favoritt geo-blokkerte programmer uten å oppleve buffering – det skal være en jevn og sømløs prosess. I tillegg får du den samme krypteringen, autentiseringen og protokollsikkerheten som NordVPN tilbyr.

Få det nå: Her

IPVanish

Det er verdt å ta en titt på IPVanish også. Selv om det ikke vil fjerne blokkeringen av Netflix, vil det åpne horisonten din med en haug med andre strømmetjenester - Amazon Prime Video, Hulu og mange andre strømmealternativer på markedet. Du får 256-bit AES-kryptering mens du er tilkoblet, SHA512-autentisering, støtte for en rekke protokoller, samt en automatisk kill-switch i tilfelle VPN-tilkoblingen din faller.

Få det nå: Her

VyprVPN

VyprVPN er også en annen flott VPN. Det er raskt og enkelt å bruke – last det ned på Apple TV, start appen, logg på og trykk på Koble til-knappen, og du er klar til å begynne å surfe på ditt favoritt geo-begrensede innhold. VyprVPN har mye av sikkerheten som de fleste VPN-ene gir på denne listen, så du kan være trygg på at tilkoblingen din er privat og trygg mens du er koblet til VyprVPN-serverne. Den er også tilgjengelig på en lang rekke plattformer – Windows, Mac, Android og selvfølgelig iOS for å laste den ned på Apple TV. De som ikke ønsker å dykke ned i de tekniske aspektene ved en VPN vil elske enkelheten til Vypr.

Last den ned nå: Google Play

SterkVPN

Sist opp på listen vår, men absolutt ikke minst, er StrongVPN. Den deler mange likheter med mange av de andre VPN-ene på denne listen, men et av områdene der StrongVPN virkelig utmerker seg er i sikkerhet og kryptering. Tro det eller ei, StrongVPN vil faktisk gi sine brukere 2048-bit kryptering, og tilby maksimal sikkerhet mens de surfer på nettet med denne VPN. Du vil kunne få tilgang til alle dine favorittregionlåste strømmetjenester og innhold med denne VPN-en, og du bør også kunne streame videoen uten problemer. Kom i gang med StrongVPN på lenken nedenfor.

Last den ned nå:iTunes

Kjennelse

Så hvilken av disse VPN-ene er den rette for din Apple TV? Våre to toppfavoritter er NordVPN og ExpressVPN – NordVPN er et fenomenalt alternativ på grunn av den store mengden servere de har i arsenalet sitt. Dette sikrer at du alltid vil være nær serverne deres, noe som gir deg en raskere Internett-tilkobling (siden enheten din vil være nærmere serveren). ExpressVPN er også veldig hyggelig fordi VPN-serverne deres er optimalisert for hastighet, så mens du får tilgang til det geobegrensede favorittinnholdet ditt på din Apple TV, vil du også kunne streame innholdet uten bufferavbrudd.

ProduktMerkeNavnPris
ExpressVPNExpressVPN - Få 49% rabatt herSjekk pris
NordVPNNordVPNSjekk pris

* Hvis du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet provisjon. For mer informasjon, vennligst besøk vårPersonvernerklæringside.

5 beste VPN-er for Apple TV i 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6258

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.