De nieuwste generatie AirPods (2024)

opent in nieuw venster

PERSBERICHT 18 oktober 2021

De nieuwe AirPods zijn voorzien van ruimtelijke audio en toonaangevend geluid, langere batterijduur en een gloednieuw design

De nieuwe AirPods zijn voorzien van ruimtelijke audio en toonaangevend geluid, langere batterijduur en een gloednieuw design.

CUPERTINO, CALIFORNIË Apple heeft vandaag de derde generatie AirPods aangekondigd, met ruimtelijke audio, geavanceerde features en prachtig geluid in een nieuw design met aansluitende pasvorm. Dankzij de combinatie van de H1-chip en het door Apple ontworpen akoestische systeem gebruiken de nieuwe AirPods computational audio voor baanbrekend geluid met AdaptieveEQ. Hoor de kwaliteit van DolbyAtmos en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking terwijl je geniet van AppleMusic, films of series op je Appledevices.De nieuwe AirPods zijn zweet- en waterbestendig en hebben een druksensor waarmee je heel gemakkelijk intuïtief je muziek bedient en telefoongesprekken aanneemt. Met de langere batterijduur heb je tot zes uur luistertijd1, die in combinatie met de handige oplaadcase oploopt tot 30uur totale luistertijd. De derde generatie AirPods is de nieuwste uitvoering van de populairste koptelefoon ter wereld. De AirPods zijn vanaf vandaag te bestellen en liggen vanaf dinsdag 26 oktober in de winkel.

“Door hun baanbrekende design, prachtige geluid en gebruiksgemak zijn AirPods uniek als draadloze koptelefoon”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Met gepaste trots presenteren we nu de nieuwste generatie AirPods. Met ongeëvenaard geluid dankzij AdaptieveEQ en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking, en de soepele interactie met Apple devices is de bestverkopende koptelefoon ter wereld nu nog beter.”

Nieuw design

De nieuwe AirPods wegen bijna niks en het design heeft een aansluitende pasvorm. Dankzij de ideale hoek zitten ze lekker en bereikt het geluid je oren optimaal. Ze zien er subtieler uit door de steel, die korter is dan de vorige generatie, maar nog wel dezelfde intuïtieve druksensor heeft als de AirPodsPro voor het bedienen van media. De nieuwe AirPods zijn zweet- en waterbestendig, en zowel de koptelefoon als de oplaadcase voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4.2

De nieuwe AirPods zijn zweet- en waterbestendig, en zowel de koptelefoon als de case voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4.

Baanbrekende audiofeatures

AirPods (3egeneratie) gaan verder dan de geluidskwaliteit waar AirPods om bekend staan, met een nieuwe speakerdriver en een versterker met groot dynamisch bereik die samen zorgen voor een krachtige bas en kraakheldere hoge tonen. De microfoon is bedekt met akoestisch gaas, waardoor je ook in de wind nog goed te verstaan bent tijdens het bellen. De AirPods zijn verder uitgerust met AAC-ELD, een spraakcodec die zorgt voor FullHD-stemkwaliteit, voor heldere en natuurlijke communicatie tijdens FaceTime-gesprekken.

De nieuwe AirPods gebruiken computational audio om nog meer mensen te laten profiteren van de baanbrekende technologie van AirPodsPro en AirPodsMax, zoals AdaptieveEQ en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking.

De krachtige H1-chip en het door Apple ontworpen akoestische systeem gebruiken computational audio voor baanbrekend geluid met AdaptieveEQ.

Voor een optimale en precieze luisterervaring zijn de nieuwe AirPods voorzien van AdaptieveEQ, dat het geluid in realtime aanpast aan de hoek van AirPods in je oor. Een microfoon aan de binnenkant controleert het geluid en vervolgens zorgt AdaptieveEQ er dankzij computational audio voor dat de lage en middelhoge tonen worden aangepast aan de pasvorm.

Ruimtelijke audio kan het geluid bijna overal in een ruimte plaatsen, zodat het lijkt alsof je in de bioscoop zit. AirPods klinken beter dan ooit dankzij DolbyAtmos. Deze gelaagde ervaring werkt ook met dynamische hoofdtracking, waardoor je meer dan ooit opgaat in je muziek, video en zelfs FaceTime-groepsgesprekken. Dankzij geavanceerde algoritmes voor ruimtelijke audio en directionele audiofilters die subtiele aanpassingen doen aan de frequenties in elk oor, kunnen de AirPods het geluid laten klinken alsof je er middenin zit.

Geniet van DolbyAtmos in AppleMusic en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking op je Appledevices.

Ongekend gemak

Met één tikje koppel je AirPods automatisch aan andere Apple devices, zodat je moeiteloos de hele dag van muziek kunt genieten. Met ‘Audiodelen’ kun je het geluid van je iPad, iPhone, iPodtouch of AppleTV verdelen over twee sets AirPods, AirPodsPro of AirPodsMax.

Een nieuwe huidsensor voelt precies of AirPods in je oor zitten of erbuiten, bijvoorbeeld in je zak of op tafel. Als je ze niet in hebt, stoppen ze met afspelen. Bundelvormende microfoons filteren het omgevingsgeluid en leggen de nadruk op je stem voor een nog helderder geluid. Om je AirPods handsfree te bedienen hoef je alleen maar “Hé, Siri” te zeggen.

Met één tikje koppel je de AirPods automatisch aan andere Apple devices.

Een batterij die langer meegaat

Vergeleken met de vorige generaties gaat de batterij van de derde generatie AirPods een uur langer mee, wat betekent dat je er tot zes uur mee kan luisteren en tot vier uur mee kunt bellen. Na vijf minuten opladen gaat de batterij ongeveer een uur mee, en met vier keer opladen in de oplaadcase kun je in totaal tot 30uur luisteren.3 AirPods zijn nu ook gemakkelijk draadloos op te laden met MagSafe.

De batterij van AirPods (3egeneratie) gaat een uur langer mee en is gemakkelijk draadloos op te laden met MagSafe.

AirPods met iOS en iPadOS

Het gebruiksgemak en de geluidskwaliteit van de AirPods zijn geweldig, en met iOS15 en iPadOS15 kun je de volgende features gebruiken:

  • Met ruimtelijke audio en dynamische hoofdtracking klinken de stemmen in een FaceTime-groepsgesprek alsof ze vanaf de plek op het scherm komen waar de spreker zich bevindt. Zo lijkt het alsof iedereen in dezelfde ruimte zit.4
  • Met ‘Kondig meldingen aan’ leest Siri urgente meldingen voor, zoals telefoontjes en meldingen van Berichten, Herinneringen, Agenda en apps van andere fabrikanten die de API gebruiken.
  • Net als honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs over de hele wereld zitten AirPods nu ook op het ‘Zoek mijn’-netwerk. Zo zie je of ze in de buurt zijn en krijg je een ‘Waarschuwing bij vergeten’ in de ‘Zoek mijn’-app en de Verloren-modus.

Apple en het milieu

Bij het ontwerp van AirPods is op verschillende manieren rekening gehouden met de invloed op het milieu, zoals het gebruik van 100% gerecyclede zeldzame aardmetalen in alle magneten. Voor de case is daarnaast 100procent gerecycled tin gebruikt in het soldeer op het moederbord en 100procent gerecycled aluminium in het scharnier. AirPods bevatten geen stoffen die mogelijk schadelijk zijn, zoals kwik, broomhoudende vlamvertragers, pvc en beryllium. AirPods voldoen aan de eisen van het Amerikaanse Department of Energy voor oplaadsystemen van batterijen. Het ZeroWaste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren. Alle eindassemblage­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen daarnaast over op 100procent hernieuwbare energie voor hun productie-activiteiten voorApple. 100procent van de nieuwe houtvezels in de verpakking is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De bedrijfsvoering van Apple zelf is al CO₂‑neutraal. Het plan is nu om de uitstoot in 2030 over de gehele linie op nul te laten uitkomen, dus vanaf de productie door onze toeleveranciers tot aan het moment dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus komen. Dat betekent dat elk verkocht Apple product tegen die tijd 100procent CO₂-neutraal is, inclusief de productie van de losse onderdelen, de assemblage, het vervoer, het gebruik, het opladen, de recycling en de terugwinning van herbruikbare grondstoffen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • De derde generatie AirPods zijn verkrijgbaar voor €199 en zijn vanaf vandaag te bestellen in de VS en ruim 26 andere landen en regio’s op apple.com/nl/store en in de AppleStore-app. Vanaf dinsdag 26oktober liggen ze in de winkel.
  • AirPods (2egeneratie) zijn verkrijgbaar voor de nieuwe prijs van €149.
  • AirPodsPro zijn nu met de MagSafeoplaadcase verkrijgbaar voor €279 .
  • Met het AppleMusicVoice-abonnement kun je via Siri genieten van miljoenen nummers, playlists en zenders in de AppleMusic-catalogus. Het AppleMusicVoice-abonnement is later dit najaar in een beperkt aantal landen en regio’s verkrijgbaar voor USD4,99 per maand (VS).
  • Nieuwe abonnees krijgen gratis 6maanden AppleMusic bij aankoop van AirPods, AirPodsPro of AirPodsMax.5
  • Om AirPods te gebruiken is een Apple device met iOS15.1, iPadOS15.1, watchOS8.1, tvOS15.1 of macOSMonterey vereist. Deze gratis software-updates zijn vanaf volgende week beschikbaar.
  • Laat gratis een persoonlijke inscriptie met emoji, tekst en cijfers op je cases voor AirPodsPro, AirPods (3egeneratie) en AirPods (2egeneratie) zetten op apple.com/nl/store en in de AppleStore-app.
  • Tekst van dit artikel

    18 oktober 2021

    PERSBERICHT

    De nieuwste generatie AirPods: een nog betere versie van de populairste draadloze koptelefoon ter wereld

    De nieuwe AirPods zijn voorzien van ruimtelijke audio en toonaangevend geluid, langere batterijduur en een gloednieuw design

    CUPERTINO, CALIFORNIË Apple heeft vandaag de derde generatie AirPods aangekondigd, met ruimtelijke audio, geavanceerde features en prachtig geluid in een nieuw design met aansluitende pasvorm. Dankzij de combinatie van de H1-chip en het door Apple ontworpen akoestische systeem gebruiken de nieuwe AirPods computational audio voor baanbrekend geluid met AdaptieveEQ. Hoor de kwaliteit van DolbyAtmos en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking terwijl je geniet van AppleMusic, films of series op je Appledevices.De nieuwe AirPods zijn zweet- en waterbestendig en hebben een druksensor waarmee je heel gemakkelijk intuïtief je muziek bedient en telefoongesprekken aanneemt. Met de langere batterijduur heb je tot zes uur luistertijd1, die in combinatie met de handige oplaadcase oploopt tot 30uur totale luistertijd. De derde generatie AirPods is de nieuwste uitvoering van de populairste koptelefoon ter wereld. De AirPods zijn vanaf vandaag te bestellen en liggen vanaf dinsdag 26 oktober in de winkel.

    “Door hun baanbrekende design, prachtige geluid en gebruiksgemak zijn AirPods uniek als draadloze koptelefoon”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Met gepaste trots presenteren we nu de nieuwste generatie AirPods. Met ongeëvenaard geluid dankzij AdaptieveEQ en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking, en de soepele interactie met Apple devices is de bestverkopende koptelefoon ter wereld nu nog beter.”

    Nieuw design

    De nieuwe AirPods wegen bijna niks en het design heeft een aansluitende pasvorm. Dankzij de ideale hoek zitten ze lekker en bereikt het geluid je oren optimaal. Ze zien er subtieler uit door de steel, die korter is dan de vorige generatie, maar nog wel dezelfde intuïtieve druksensor heeft als de AirPodsPro voor het bedienen van media. De nieuwe AirPods zijn zweet- en waterbestendig, en zowel de koptelefoon als de oplaadcase voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4.2

    Baanbrekende audiofeatures

    AirPods (3egeneratie) gaan verder dan de geluidskwaliteit waar AirPods om bekend staan, met een nieuwe speakerdriver en een versterker met groot dynamisch bereik die samen zorgen voor een krachtige bas en kraakheldere hoge tonen. De microfoon is bedekt met akoestisch gaas, waardoor je ook in de wind nog goed te verstaan bent tijdens het bellen. De AirPods zijn verder uitgerust met AAC-ELD, een spraakcodec die zorgt voor FullHD-stemkwaliteit, voor heldere en natuurlijke communicatie tijdens FaceTime-gesprekken.

    De nieuwe AirPods gebruiken computational audio om nog meer mensen te laten profiteren van de baanbrekende technologie van AirPodsPro en AirPodsMax, zoals AdaptieveEQ en ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking.

    Voor een optimale en precieze luisterervaring zijn de nieuwe AirPods voorzien van AdaptieveEQ, dat het geluid in realtime aanpast aan de hoek van AirPods in je oor. Een microfoon aan de binnenkant controleert het geluid en vervolgens zorgt AdaptieveEQ er dankzij computational audio voor dat de lage en middelhoge tonen worden aangepast aan de pasvorm.

    Ruimtelijke audio kan het geluid bijna overal in een ruimte plaatsen, zodat het lijkt alsof je in de bioscoop zit. AirPods klinken beter dan ooit dankzij DolbyAtmos. Deze gelaagde ervaring werkt ook met dynamische hoofdtracking, waardoor je meer dan ooit opgaat in je muziek, video en zelfs FaceTime-groepsgesprekken. Dankzij geavanceerde algoritmes voor ruimtelijke audio en directionele audiofilters die subtiele aanpassingen doen aan de frequenties in elk oor, kunnen de AirPods het geluid laten klinken alsof je er middenin zit.

    Ongekend gemak

    Met één tikje koppel je AirPods automatisch aan andere Apple devices, zodat je moeiteloos de hele dag van muziek kunt genieten. Met ‘Audiodelen’ kun je het geluid van je iPad, iPhone, iPodtouch of AppleTV verdelen over twee sets AirPods, AirPodsPro of AirPodsMax.

    Een nieuwe huidsensor voelt precies of AirPods in je oor zitten of erbuiten, bijvoorbeeld in je zak of op tafel. Als je ze niet in hebt, stoppen ze met afspelen. Bundelvormende microfoons filteren het omgevingsgeluid en leggen de nadruk op je stem voor een nog helderder geluid. Om je AirPods handsfree te bedienen hoef je alleen maar “Hé, Siri” te zeggen.

    Een batterij die langer meegaat

    Vergeleken met de vorige generaties gaat de batterij van de derde generatie AirPods een uur langer mee, wat betekent dat je er tot zes uur mee kan luisteren en tot vier uur mee kunt bellen. Na vijf minuten opladen gaat de batterij ongeveer een uur mee, en met vier keer opladen in de oplaadcase kun je in totaal tot 30uur luisteren.3 AirPods zijn nu ook gemakkelijk draadloos op te laden met MagSafe.

    AirPods met iOS en iPadOS

    Het gebruiksgemak en de geluidskwaliteit van de AirPods zijn geweldig, en met iOS15 en iPadOS15 kun je de volgende features gebruiken:

    • Met ruimtelijke audio en dynamische hoofdtracking klinken de stemmen in een FaceTime-groepsgesprek alsof ze vanaf de plek op het scherm komen waar de spreker zich bevindt. Zo lijkt het alsof iedereen in dezelfde ruimte zit.4
    • Met ‘Kondig meldingen aan’ leest Siri urgente meldingen voor, zoals telefoontjes en meldingen van Berichten, Herinneringen, Agenda en apps van andere fabrikanten die de API gebruiken.
    • Net als honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs over de hele wereld zitten AirPods nu ook op het ‘Zoek mijn’-netwerk. Zo zie je of ze in de buurt zijn en krijg je een ‘Waarschuwing bij vergeten’ in de ‘Zoek mijn’-app en de Verloren-modus.

    Apple en het milieu

    Bij het ontwerp van AirPods is op verschillende manieren rekening gehouden met de invloed op het milieu, zoals het gebruik van 100% gerecyclede zeldzame aardmetalen in alle magneten. Voor de case is daarnaast 100procent gerecycled tin gebruikt in het soldeer op het moederbord en 100procent gerecycled aluminium in het scharnier. AirPods bevatten geen stoffen die mogelijk schadelijk zijn, zoals kwik, broomhoudende vlamvertragers, pvc en beryllium. AirPods voldoen aan de eisen van het Amerikaanse Department of Energy voor oplaadsystemen van batterijen. Het ZeroWaste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren. Alle eindassemblage­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen daarnaast over op 100procent hernieuwbare energie voor hun productie-activiteiten voorApple. 100procent van de nieuwe houtvezels in de verpakking is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

    De bedrijfsvoering van Apple zelf is al CO₂‑neutraal. Het plan is nu om de uitstoot in 2030 over de gehele linie op nul te laten uitkomen, dus vanaf de productie door onze toeleveranciers tot aan het moment dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus komen. Dat betekent dat elk verkocht Apple product tegen die tijd 100procent CO₂-neutraal is, inclusief de productie van de losse onderdelen, de assemblage, het vervoer, het gebruik, het opladen, de recycling en de terugwinning van herbruikbare grondstoffen.

    Prijzen en verkrijgbaarheid

    • De derde generatie AirPods zijn verkrijgbaar voor €199 en zijn vanaf vandaag te bestellen in de VS en ruim 26 andere landen en regio’s op apple.com/nl/store en in de AppleStore-app. Vanaf dinsdag 26oktober liggen ze in de winkel.
    • AirPods (2egeneratie) zijn verkrijgbaar voor de nieuwe prijs van €149.
    • AirPodsPro zijn nu met de MagSafeoplaadcase verkrijgbaar voor €279 .
    • Met het AppleMusicVoice-abonnement kun je via Siri genieten van miljoenen nummers, playlists en zenders in de AppleMusic-catalogus. Het AppleMusicVoice-abonnement is later dit najaar in een beperkt aantal landen en regio’s verkrijgbaar voor USD4,99 per maand (VS).
    • Nieuwe abonnees krijgen gratis 6maanden AppleMusic bij aankoop van AirPods, AirPodsPro of AirPodsMax.5
    • Om AirPods te gebruiken is een Apple device met iOS15.1, iPadOS15.1, watchOS8.1, tvOS15.1 of macOSMonterey vereist. Deze gratis software-updates zijn vanaf volgende week beschikbaar.
    • Laat gratis een persoonlijke inscriptie met emoji, tekst en cijfers op je cases voor AirPodsPro, AirPods (3egeneratie) en AirPods (2egeneratie) zetten op apple.com/nl/store en in de AppleStore-app.

    Over Apple

    Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vijf softwareplatforms van Apple, iOS, iPadOS, macOS, watchOS en tvOS, zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.

    1. Vijf uur luisteren met ruimtelijke audio ingeschakeld.
    2. De derde generatie AirPods zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4.
    3. Batterijduur is afhankelijk van gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
    4. Beschikbaar op iPhone en iPad met A12 Bionic en nieuwer, en op Mac-modellen (2018 of nieuwer).
    5. Alleen voor nieuwe abonnees. USD9,99 per maand na afloop van gratis proefperiode. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing. Ga naar apple.com/nl/promo voor meer informatie.

    Contactpersonen voor de pers

    Apple Media Helpline

    media.nl@apple.com

    020 535 2728

    Kopieer tekst

  • Afbeeldingen in dit artikel

    Download alle afbeeldingen

  1. Vijf uur luisteren met ruimtelijke audio ingeschakeld.
  2. De derde generatie AirPods zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4.
  3. Batterijduur is afhankelijk van gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
  4. Beschikbaar op iPhone en iPad met A12 Bionic en nieuwer, en op Mac-modellen (2018 of nieuwer).
  5. Alleen voor nieuwe abonnees. USD9,99 per maand na afloop van gratis proefperiode. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing. Ga naar apple.com/nl/promo voor meer informatie.

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728

De nieuwste generatie AirPods (2024)

FAQs

How do you answer third generation AirPods? ›

Answer a call: Press the stem once on either of your AirPods.

Are AirPods 2nd generation better than AirPods 3rd generation? ›

Apple AirPods 3

Aside from the design change, which should fit most ears better than the AirPods 2nd Generation (though not very small ears), the biggest change is to the sound quality: It's much improved. Also, battery life is better, and the AirPods 3 are officially water-resistant.

Why can't I answer calls on my AirPods 2? ›

To fix this, users can grant microphone access in Settings, clean the AirPods, or get them replaced at an Apple service center. Another solution is to change the microphone settings in the AirPods settings. By selecting either the left or right earbud as the microphone input, users can resolve the calling issue.

How do 2nd generation AirPods work? ›

Optical sensors and motion accelerometers work together to automatically control the audio experience, engaging the microphones for phone calls and Siri access, and enabling AirPods to play sound as soon as they're in your ears.

Where do you tap AirPods to answer? ›

To answer with AirPods Pro, press the force sensor. To answer with AirPods (1st or 2nd generation), double-tap an AirPod. Later, you can press the force sensor on an AirPod Pro or double-tap an AirPod to hang up or switch to another call.

Can you answer texts from AirPods? ›

Reply to a message

After using Siri to read a message, say something like “Reply that's great news.” Your message is repeated, and you're asked for confirmation before it's sent.

How do you know if your AirPods are fake? ›

Counterfeiters are getting better every day, but one area where they might mess up is the serial number. Every original AirPods box comes with a serial number, so make sure you head over to the Apple serial number checker page and type in the serial number of your wireless earbuds to see if they are genuine or not.

Is AirPods 2nd gen worth it? ›

Not for everyone. If you're looking to just listen to music or a few podcasts, the AirPods (2nd generation) is a decent choice for iPhone owners, since the connection never drops and total battery life is pretty good. You won't get great sound out of these earphones, but that's not the point.

Which is better 1st or 2nd generation AirPods? ›

The Apple AirPods Pro (2nd generation) modestly improve upon the first-generation AirPods Pro and feature the same iconic look. Apple's upgraded H2 chip begets better noise canceling and battery life, while the case's U1 chip and integrated speaker let you precisely locate the case.

Why are AirPod 3 cheaper than 2? ›

The AirPods 3 borrow some of the Pros' key features — including their sleek looks and immersive Spatial Audio — but pack them into a simpler and more affordable design that sacrifices things like ANC and a secure silicon fit.

Which generation of AirPods is the newest? ›

AirPods (3rd generation) - Apple.

Are Beats better than AirPods? ›

That being the case, if spatial audio, wireless charging and volume control are all important to you, you'll want to go with the AirPods Pro. If none of those things matter, and you don't mind sacrificing a bit of mid-range or are looking for your teens, then the Beats Studio Buds are a great investment.

Which is better AirPods Pro or 3rd generation? ›

The Apple AirPods Pro Truly Wireless are better for most purposes than the Apple AirPods (3rd generation) Truly Wireless. The Pro have a much more neutral sound profile and a great ANC feature. They come with differently-sized ear tips and are much more comfortable and stable once you find a good fit.

How do you answer a message on AirPods? ›

Reply to a message

After using Siri to read a message, say something like “Reply that's great news.”

How do you answer a text with AirPods? ›

Tell Siri that you'd like to reply, then speak your message. Say something like "Reply 'I'm on my way'" or "Tell her 'I'll meet you there. '" When you stop talking, Siri reads your reply back to you and asks if you want to send it.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6498

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.