Nokia tablets vergelijken - Tweakers (2024)

Nokia tablets vergelijken

Reviews van Nokia tablets

Best Buy Guide - Beste tablets voor film en video

Van de beste tablet voor het spelen van games en het kijken naar (streaming)films en series moet onder meer de beeldkwaliteit zeer goed zijn en het geluid redelijk.

24 30 jan

Best Buy Guide - Tablet Best Buy Guide - April 2023

We geven een overzicht van de beste tablets per prijsklasse, met testresultaten. Welke tablets hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

237 11 apr '23

Best Buy Guide - Tablet Best Buy Guide - Oktober 2022

Na jarenlang verschillende tabletround-ups te hebben geschreven, vonden we het hoog tijd voor een heuse Best Buy Guide speciaal voor tablets.

152 14 okt '22

Review - 2010: een smartphone bij twee pakjes boter

Een smartphone van 99 euro? Het werd realiteit in 2010, het jaar dat de smartphone goedkoop werd. Ook brak Android definitief door en kwam Windows Phone 7 uit. Tweakers.net maakte een overzicht van een bewogen jaar.

84 27 dec '10

Achtergrond - Als Finse feniks herrezen uit de as?

Ongeveer anderhalf jaar geleden verschenen de laatste smartphones met de naam Nokia erop. Nu komt de illustere Finse fabrikant weer terug. Soort van.

187 18 mei '16

Productreview -

64 Gb versie.299 Euro, via Conrad besteld, goede ervaring en snel antwoord op support. Smart Lock even de lopende persoon activeren, anders blijft je tablet piepen elke drie minuten en in de vliegtuigmodus gaan. Hoezen nauwelijks beschikbaar. Opladen duurt...

0 0

1 van 5 sterren

97 views 23 apr '23

Productreview -

Qua design een erg mooi tablet. En nu al een collectors item. Erg fijn om vast te houden en het formaat is mooi (Full HD). Ik hoop dat hij straks ook windows 10 draait dan gaat ie nog lang mee. Voor de prijs hoef je het momenteel niet te laten.

9 +1

4 van 5 sterren

1.014 views 30 dec '14

Review - CES: MeeGo: de tussenstand

Elf maanden geleden kondigden Nokia en Intel aan dat ze samen Linux-distro MeeGo gingen ontwikkelen. Tweakers.net zocht beide bedrijven op om te kijken hoe de stand van zaken momenteel is.

63 11 jan '11

Nieuws van Nokia tablets

Nieuws - HMD presenteert twee Nokia-telefoons en een tablet

HMD heeft twee telefoons en een tablet gepresenteerd. De duurste van de twee modellen, de X30, is de tweede smartphone van de fabrikant zonder adapter in de doos. Dat is volgens de fabrikant nodig om e-waste te verminderen.

68 1 sep '22

Nieuws - HMD kondigt Nokia-telefoon aan met ingebouwde draadloze oordopjes

De Finse telefoonmaker HMD Global heeft een telefoon aangekondigd met ingebouwde draadloze oordopjes. De telefoon heeft een slidermechanisme, waarachter de draadloze oordopjes zitten. Op die plek zijn ze ook op te laden.

93 12 jul '22

Nieuws - HMD introduceert eerste Nokia-tablet T20 met 10,4"-scherm voor 219 euro

HMD Global heeft de eerste tablet van het bedrijf aangekondigd onder de Nokia-merknaam. De Nokia T20 krijgt een 10,4"-scherm met 4GB geheugen en 64GB opslag. De accu is 8200mAh groot. De tablet is vanaf medio oktober in Nederland te koop voor 219 euro.

75 6 okt '21

Nieuws - HMD presenteert volgende week zijn eerste Nokia-tablet

HMD gaat in oktober een tablet uitbrengen onder de Nokia-merknaam. Specificaties zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk draait het apparaat op Android, net als de Nokia-smartphones van licentienemer HMD.

39 27 sep '21

Nieuws - Indiase retailer brengt laptop uit met Nokia-merknaam erop

De Indiase retailer Flipkart heeft een laptop gemaakt en zet daar het logo op van het Finse Nokia. Het is voor het eerst in tien jaar dat er een laptop met een Nokia-logo uitkomt. De laptop komt alleen uit in India.

53 14 dec '20

Nieuws - Lenovo stopt met verkoop tablets, laptops en desktops in Duitsland - update

Lenovo stopt per direct met het verkopen van van laptops, tablets en desktops onder het eigen merk in Duitsland. Reden is een veroordeling van een Duitse rechter in een patentstrijd met Nokia.

134 22 okt '20

Nieuws - App-ontwikkelaars stellen ranglijst agressiefste 'appkillers' op

De ontwikkelaars achter de apps Sleep As Android en Twilight hebben een ranglijst opgesteld van de agressiefste 'appkillers', besturingssystemen die agressief apps op de achtergrond afsluiten om acculading te besparen. Volgens hen is Nokia de grootste...

129 14 jan '19

Nieuws - Foto's tonen geannuleerde Windows 8-tablet van Nokia

Er zijn foto's online verschenen van een kleine Windows-tablet van Nokia, die het bedrijf in 2014 op de planning had staan. Het gaat om een tablet die draait op Windows 8 en voorzien is van een Atom-soc. De tablet werd geschrapt door Microsoft nadat het de...

38 5 jul '17

Nieuws - HMD zal naast smartphones ook Nokia-tablets gaan maken

Het Finse bedrijf HMD zal naast smartphones ook tablets met de merknaam Nokia gaan maken. Nokia maakte dit bekend nu de deal tussen het bedrijf en HMD is ingegaan. De eerste HMD-telefoons en -tablets met komen volgend jaar.

49 1 dec '16

Nieuws - Afbeelding toont nooit verschenen Lumia 650 XL en Lumia 2020 met 8,3"-scherm

Er is een afbeelding verschenen die een groot aantal Nokia Lumia-toestellen toont, waaronder een 8,3"-tablet die Windows RT zou gaan draaien. Op de afbeelding zou ook de Nokia XL 2 staan: een tweede Android-toestel van Nokia.

148 25 jul '16


Nokia tablets vergelijken - Tweakers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6241

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.